perjantai 31. tammikuuta 2014

Hertan kuulumisia


Hertta on osottautunut viikon mittaan todella suloiseksi ja rohkeaksi tytöksi. Hertta suhtautuu ihanan avoimesti ja pelottomasti uusiin asioihin. Edes kissat ja tollerit eivät peloittaneet pikkuista vieraillessamme Ellalla.

Tytöntylleröllä kävi myös hyvä tuuri muuttamisajankohtansa kanssa, sillä minulla alkoi koeviikko maanantaina, joten Hertan ei ole tarvinnut olla vielä kertaakaan muutamaa tuntia pidempää aikaa yksin. On ollut ihanaa ehtiä tutustua siihen kunnolla!

Naomi on edelleen sitä mieltä, ettei aijo ryhtyä kakaroiden satutädiksi, mutta sentään suostuu jo "noutoleikkiin" Hertan kanssa. Leikin ideana on, että Naomi juoksee pallon perässä ja Hertta päättömästi Naomin perässä. Leikillä on kuitenkin yksi Naomin asettama sääntö, jos Hertta hipaiseekin Naomia leikki loppuu siihen. Naomi siirtyy murahtelujen kera sohvalle, jonne Hertta parka ei vielä pysty hyppäämään. No jokatapauksessa positiivista edistystä, ehkä tytöistä tulee vielä kaverit, kunhan Hertta kasvaa vähäsen.

Pesin Hertan tänään itse ensimmäistä kertaa. Vaikka Hertta onkin bolognese, joka ei ole föönattava rotu, on senkin hyvä totuttaa koirafööniin. Niinpä föönasin sen myös pesun jälkeen. Pesun aikana Hertta ei juurikaan itkenyt, mutta koirafööni vähän pelotti. Hertan onneksi pentuturkki kuivuu nopeasti.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti