sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Tampereen viikonloppu

Lauantai aamuna kello 10 aikaan lähdimme köröttelemään Espoosta kohti Lempäälän agilityhallia. Koiria meillä oli mukana Naomi, Jane ja Nana. Olimme vuokranneet hallista kentän käyttöömme, jonne Suvin lapsuuden ystävä Sini oli luvannut tulla kouluttamaan meitä. Tunnin aikana ehdimme rakentaa 2 eri rataa ja treenata niitä hyvin. Sekä Janen, että Naomin kanssa meni todella hyvin! Se on selkeästi kehittynyt itsevarmassa esteiden suorittamisessa ja ei ole enää lainkaan epävarma radalla, joka näkyy huomattavana nopeuden kiihtymisenä. Minulla alkaakin olla jo vaikeuksia ohjata noin nopeaa koiraa. Sain myös muutaman hyvän idean mitä voisimme treenata kotonakin muutamalla esteellä.
Yövyimme Ellan mökillä. Illan aikana ehdimme laittaa mainiot ruuat ja herkut, sekä lenkkeilyttää koiria metsässä. Seuraavan päivän näyttelyyn lähdettiin onneksi hyvissä ajoin. Minä ja Ella olimme lupautuneet esittämään Claudian kahta kasvatti urosta. Itse esitin Nuutia, jolle näyttely oli ensimmäinen. Nuuti esiintyi todella hyvin lukuunottamatta valtavaa hepulia, jonka se sai tuomarin tullessa tunnustelemaan sitä. Kaiken kaikkiaan Ahmi sai ERIn ja oli NUO 2. Nuuti puolestaan EHn ja oli NUO 3. Ahmille tuomari tuli sanomaan, että sen tulisi vain oppia juoksemaan nätisti, muuten se oli todella kaunis koira. Nuutia puolestaan kehuttiin iloisesta esiintymisestä ja sanottiin, että selkälinjan tulisi vielä kehittyä. Kummatkin pojat ovat todella komeita, joten uskoisin että eiköhän tätäkin parempia tuloksia ala pian tulemaan.
Jane esiintyi kauniisti, saaden ERIn, mutta ei sen enempää. Hauska viikonloppu on takana, vaikka tämän erikoisempia tuloksia ei tällä kertaa tullutkaan. Kiitos taas kerran kaikille seurasta! :)

Kuvia myöhemmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti