lauantai 1. syyskuuta 2012

Hoppeee ei oo häppeee


Tänään lähdettiin Minkan ja Ellan kanssa kohti agilityn nuorten SM-kisoja. Herätys oli varttia yli 5, joten pirteissä merkeissä pakkauduimme autoon. Navigaattoria ei tietenkään löytynyt, joten pieni paniikki herätti ainakin minut nopeasti. Pääsimme paikanpäälle silti ajoissa ja Minka ehti lämmitellä Unnan rauhassa. He olivat ensimmäisenä vuorossa. Rata meni muuten hyvin, mutta kepeillä koira jätti yhden välin pujottelematta. Aika pian oli meidän vuoro. Rata ei vaikuttanut mitenkään mahdottomalta ja Naomista löytyi myös kivasti vauhtia. Puomilla vauhti johti kompurointiin ja Naomi melkein tipahti puomilta. Yleisöstä kuului kauhistunut kohahdus. Naomi kuitenkin sai kiepautettua itsensä vielä pystyyn ja vältti juuri ja juuri putoamisen. Saimme nopean ja puhtaan radan, mutta puomin kompurointi johti muutamaan lisä sekunttiin. Sijoituimme siis ensimmäiseltä radalta 3. Toiseksi tulleeseen oli vain 0,21 sekunnin ero. Fiilis oli kyllä korkealla.

Pääsimme siis finaaliradalle, jossa kaikki tasoluokkien (1, 2 ja 3) kolme parasta kilpailivat keskenään. Ratamme meni todella hyvin, mitä nyt jännitin puomia edellisen radan kommelluksen takia ja varmistelin varmaan turhaan. Naomi ei onneksi ollut kuitenkaan mitenkään kauhuissaan vaan suoritti puomin entiseen vikkelään tapaan. Radalla oli muutama kohta jotka johtivat vääriin ratoihin monien muiden koirakoiden kohdalla. Itse saimme nollaradan. Lopulliseksi sijoitukseksemme tuli siis Nuorten agilityn SM hopeaa!

Kultaa voittivat Roosa Wright kääpiövillakoira Aadan kanssa! Paljon onnea! Villakoirilla oli tänään hyvä päivä! Pääsimme kotiin puoli 6 maissa, joten vajaa 12 tunnin päivä on nyt onnellisesti takana. Naomi nukkuu tyytyväisenä sohvalla. Kiitos vielä Minka ja Ella kannustavasta seurasta! =)

2 kommenttia:

  1. Ohhoh kiitoksia onnitteluista, onnea myös teille:)! Näytettiin eilen, mistä nää puudelit on oikeesti tehty;)

    VastaaPoista
  2. Sut on haastettu:)

    http://flattizulu.blogspot.fi/2012/11/leibster-blog.html

    VastaaPoista