perjantai 16. maaliskuuta 2012

BIS Junior Handler Espoossa

Tosiaan tänään vietettiin mukava ilta Espoon koirakoululla junior handlerin parissa. Kyseessä oli siis epävirallinen junior handler kilpailu. Päätin lähteä treenailemaan Likitan kanssa kisaan. Likita säteili tapansa mukaan kehässä ja näytti taas kerran kuinka paljon rakastaa esiintymistä.
Tuomarina toimi Mia Puska. Ehdin katsoa nuoremmat ennen omaa vuoroani. Handlereita oli tällä kertaa vain 5. Tuomari sijoitti koirakot minusta ihan oikeaan järjestykseen. Nuoremmat voitti borderterrieriä esittänyt tyttö.

Sitten olikin jo vanhempien vuoro. Osallistujia oli 13, jos en aivan väärin muista. Seisotettuamme koirat kehässä, tuomari jakoi koirat pienenpiin ja suurempiin. Yksittäisarvostelun jälkeen hän poimi 8 jatkoon. Porukka pieneni pikkuhiljaa ja kerrankin saatiin tehdä oikein paljon erilaisia liikkeitä. Sain tehdä kolmion ja edestakaisin liikkeen lisäksi kahdeksikon, i-kirjaimen, Tn ja mennä edestakaisin pareittain. Sijoituimme lopulta 1.! Toisen sijan sai Noora Roininen, joka esitti Julia seropia tapansa mukaan tosi hienosti kehässä. BIS kehässä nuorempien voittajaa vastaan menimme parina edestakaisin, teimme kahdeksikon ja pyörähdimme vielä muutaman kerran kehää ympäri. Likita jaksoi tosi hienosti. Olimme BIS 1. :)
Palaute oli hyvää. Esittäminen oli kuulemma ollut täydellistä. Hmmph.. Ei nyt ihan, mutta kyllä se minustakin hyvin meni. Ei tässä muuta kuin uusia koitoksia odottelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti