sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

BATin Match Showssa

Tänään oli oikein onnistunut päivä BATin järjestämässä match showssa Ojangon koiraurheilukeskuksella. Tällä kertaa koirista oli mukana ainoastaan Jane.Tunnelma oli leppoisa ja tilanne pysyi hyvin hallinnassa, vaikka koiria olikin valtavasti. Minua ilahdutti suuresti, että Janea jaksettiin tulla kehumaan sen hienosta kehä käytöksestä ja kauniista ulkomuodosta. Se onkin saanut todella kivasti turkkia ja massaa.

Junior Handler alkoi sovittuun aikaan. Kilpailijoita oli match showksi paljon (noin 25.) Taso oli kova. Tuomarina toimi ulkomuototuomari Kimmo Mustonen. Tämä oli minun ja Janen ensimmäinen yhteinen kehä ja pelkäsin sen menevän söheltämiseksi tollerimaiseen tapaan. Jane esiintyikin aivan loistavasti ja yllätti minut todella. Jane jaksoi hyvin loppuun asti, oikeastaan minusta tuntui, että esiintyminen jopa parani loppua kohden. Pääsimme ensin 8 parhaan joukkoon, josta karsittiin pois 3. Tämän jälkeen menimme vielä muutaman kerran ympäri, kunnes tuomari alkoi sijoittelemaan koria. Lopulta meitä oli jäljellä enää kaksi. Menimme vielä kerran ympäri yleisön kannustamana ja tuomari sijoitti meidät 1.! Toisen sijan sai Suvi Nousiainen hänen ihastuttavalla villakoirallaan Devilillä.

Seuraavaksi alkoi isot aikuiset joihin Jane oli myös ilmoitettu. Kimmo Mustonen tuomaroi myös suuret aikuiset. Koiria oli ennätysmäinen määrä peräti 51. Jane sai punaisen nauhan. Punaisten kehässä Jane esiintyi edelleen todella hyvin ja sijoituimme 4.! Mikä olikin todella upea sijoitus koira määrän ja tason huomioon ottaen. Hyvä Jane!


HeJW-2011 Hedera's Hello I Love You PUN 4. JH 1.!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti