maanantai 13. kesäkuuta 2011

Kesäkuulumisia

Koirien kanssa on nautittu hienoista keleistä ulkosalla. Neidit ovat olleet koko päivän ulkona, yöksi ne on tietenkin otettu sisään nukkumaan. Helteiden takia Lillalta lähti myös turkki, kun yhtenä kuumana päivänä innostuin ottamaan koneen esiin. Ihan tyylikäs siitä minusta tuli vaikka jotkut sille innostuivatkin nauramaan. :D

11. päivä suuntasin Tammelaan kisaamaan junior handlerissa.
Osallistuin sekä borzoiden, että partisten junior handleriin. Kentällä oli pakahduttavan kuuma, onneksi löysin Naomille hyvän varjopaikan. Ensin menin borzoiden junior handler kisoihin. Kisasin Naomilla. Kisa oli minulle hieman pettymys, sillä meitä pyydettiin vain menemään kerran ympäri yhdessä josta tuomari valitsi voittajan. Tuomarina oli Suomen vanhin borzoi kasvattaja. Osallistujia oli vain 3, joista sain 3. sijan. XD En kyllä tätä tappiota pahemmin pahakseni pistänyt, sillä tuomari ei mitenkään pystynyt mitata osaamistamme sen 2 minuutin aikana jonka hän meihin käytti. Kysyinkin palautetta, jossa tuomari sanoi koirani liikkeita kääpiökoira maisiksi. Sanoinkin kyseessä olleen kääpiövillakoira. Tuomari hymähti ja sanoi, että tätä oli epäillytkin. Ei siihen voinut muuta kuin hymyillä ystävällisesti ja lähteä kalppimaan. Tällä kertaa näin, ensikerralla ehkä paremmin.
c. Jenny Berg


Osallistuin siis myös partisten junnuihin. Sain lainakoiraksi ihanan partis nartun Alvan. Alva oli ihana esitettävä. Osallistujia oli muistaakseni 9. Mukana oli monia taitavia junnuilijoita. Tuomarina toimi entinen junior handler, jonka koulutuksessakin oli joskus ollut. Muistin, että tämä tuomari oli painottanut koulutuksessa jotain asiaa huomattavan paljon, mutta en millään muistanut mikä tämä asia oli. Jokatapauksessa koiran kanssa sujui hyvin ja olin suoritukseen tyytyväinen. Tuomari järjesti muutamia jekkuja päidemme menoksi, minulla hän ainakin siirteli jalkoja. Kun hän oli nähnyt kaikkien suoritukset hän sanoi, että ehkä johtuen kuumuudesta jotkut riuhtoivat koiria kehässä ja hän toivoisi kauniimpaa koiran käsittelyä. Nyt muistin, juuri tätä hän oli meille painottanut koulutuksessa. Sitten hän sijoitti meidät ja minä voitin!

Kiitokset vielä koiran lainasta Alvan omistajalle!

Kuvia
 Koitan vielä löytää jokuisen kuvan värittämään blogia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti