sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Näyttelyitä... ja Hertta 1-vuotta!!

Hertan kanssa ollaan syksyn aikana pyöritty näyttelyissä jonkin verran. Hertta on osoittautunut oikein nätiksi tytöksi ja tuloksena onkin saanut yleensä ERI SA joskus tosin palkkä ERI:nkin, mutta ei siinäkään valittamista. Parasnarttu kehässä ollaan myös sijoituttu useampaan kertaan esimerkiksi bolognesejen erkkarissa! :)



Viime viikonloppuna ajettiin Jyväskylään Ellan, Suvin ja Viivin kanssa. Viikonloppu oli mahtava ja kiireinen. Koirista mukana olivat Jane, Iines ja Domi tollerit, sekä pikkuinen Hertta tietenkin. Naomin jouduin ikävä kyllä jättämään äidin ja isän hoiviin tänne Espooseen, kun näyttelyalueelle eivät turistikoirat olleet tervetulleita. Sunnuntai alkoi Domin kehällä. Tollereita oli 50 ja vähän ahdastakin oli. Domilla on pahin murkkuikä päällä ja muille uroksille machoilua oli sunnuntainakin luvassa. Kehä meni kuitenkin yllättävän hyvin ja rähinöittä. Domi esiintyi nätisti, ollen kuitenkin hieman epävarma. Saija Juutilaiselta tulikin sitten ERI ja JUK 3., junnuja taisi olla 5. Ensikerralla tulee SAkin kunhan Domi vähän saa itsevarmuutta, tuomari vinkkasikin meille. Arvostelu oli myös todella hyvä. Seuraavaksi olikin Janen ja Iinesksen vuoro. Narttujen avoinluokka oli todella iso. Vastoin odotuksia Jane sai EH:n ja Iines ERI SA AVK 2. ja paras narttu 2.!!

Seuraavaksi jatkettiin Hertan kehälle. Hertta sai ERI SA JUK1. ja "PN5." Hertta oli ainoa juniori, joka sai SAn ja parasnarttu kehässäkin tuomarin mukaan oltaisiin sijoituttu, mikäli Hertta olisi kantanut häntänsä kuten yleensä kantaa. Pitkän päivän päätteeksi eivät enään minun piipityksenikään auttaneet vaan häntä roikkui pitkänä moppina maata myöten. Arvostelu oli kuitenkin hyvä ja olin myös todella iloinen tuomarin kauniista sanoista! :) Esitin myös Unnin, joka oli VAK2. ja PN2.! Lopuksi Bounien oli vielä ROP kasvattaja!


Onnea vielä Hertalle, jolla on tänään myös synttärit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti