sunnuntai 16. helmikuuta 2014

HSKHn nuorten koulutuspäivä

Tänään herätyskello pirahti jälleen soimaan 7:30 torkutettuani jo useampaan otteeseen. Ei auttanut muu kuin viedä Naomi ulos, keitellä kahvit ja lähteä ajamaan kohti HSKHn nuorten koulutuspäivää Vantaalla. En todellakaan kuulu aamuvirkkuihin, mutta minäkin piristyin aika nopeasti tutustuessani haastavaan rataan Vuokkoset areenalla.

Päivä sisälsi aamutreenit, joiden jälkeen oli lounas ja luento. Iltapäivällä treenasimme jälleen koirien kanssa. Naomin kanssa meni todella hyvin ja se oli oikein vauhdikkaalla päällä. Olin todella iloinen kouluttajan todetessa, että ihme jos emme nouse kevään aikana kolmosiin. Lunnolla puolestaan sain paljon hyviä ideoita kuinka alkaa treenaamaan Hertan kanssa sitten joskus. Luennon innoittamana pistäydyimme Sellon prismaan heti kotimatkalla ostamaan jakkaraa, jonka avulla suunnitelmissani olisi opettaa two on two off vihdoinkin kuntoon.

Kirsikkana kakun päälle luennon koirat olivat tietenkin pyreneittenpaimenkoiria. Olen miettinyt pyreneä seuraavaksi agilitykoirakseni pitkään. Seurattuani jonkinaikaa niiden hösellystä en voinut todeta mitään muuta kuin, että juuri tuollaisen minäkin haluan! Vielä joskus.. vielä joskus ;)

Kaiken kaikkiaan päivä oli todella onnistunut. Sain paljon uusia ideoita. Lisäksi agility innostukseni sai uutta tuulta siipiensä alle. Jopa niin paljon, että huomenna lähtee hieman ilmottautumisia kisoihin menemään!

3 kommenttia:

  1. Löysin teidän blogin ekaa kertaa. Yllätyin, että olit vasta 17 vuotta. Mietinkin missä koulutuksissa olitte, meillä oli Ruutin sukulaistapaaminen Vuokkosilla.

    Pyrrit on kyllä myös kivoja. Itsekin vähän mietin sitä, mutta saa katsoa tarkempaan mistä ottaa. Vähän kaikenlaisia rotuja käy aina mielessä, sitten miettii että onneksi on aikaa ottaa monta koiraa.

    Hyvä kirjoitus koira-allergiasta. Onko teidän perheessä allergiaa, kun on vain noita rotuja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haluaisin medikokoisen helposti motivoituvan energisen ja terveen koiran, jonka kanssa harrastaa. Pyrrit vaikuttavat lupaavilta. :)

      Meidän perheestä tosiaan löytyy todella allerginen äiti. Pitkään ei edes uskallettu unelmoida koiran hankkimisesta, mutta onnellisestihan sekin tarina päättyi. Näistä "vähäallergisoivista" koirista ei ole tullut mitään oireita, muista roduista kyllä tulee. Senpä takia pyrrikin on realistista hankkia vasta kun olen muuttanut omaan asuntoon. :)



      Poista
    2. Onneksi sun ei tarvitse enään kovin montaa vuotta odottaa! Aikaa tutustua niihin. :)

      Poista