lauantai 10. elokuuta 2013

Mätsäröimässä

Tänään sitten lähdimme aamulla vinttikoirakeskukselle mätsäriin. Kun herätyskello pirahti soimaan kohtuuttoman aikaisin (kello 8) mieli teki hautautua takaisin vällyjen alle. Ilma mätsäripaikalla oli turhan kostea ja kuuma, onneksi aurinko ei sentään paistanut kokoajan täydeltä taivaalta. Mukana meillä olivat Nuuti, Jane ja Nana.
Nana osallistui paradogs luokkaan, joka oli tarkoitettu vammautuneille koirille. Mukana kehässä oli lähinnä häntävikaisia ja yksi silmäisiä koiria. Nana sopi kuitenkin joukkoon mainiosti pomppiessaan kolmella jalallaan. Sen esiintyminen oli iloista ja hellyyttävää katsottavaa. Nana sijoittuikin hienosti sinisten 1.
Isojen koirien kehässä Jane ja Nuuti esiintyivät molemmat hyvin saaden punaisen nauhan. Jane jopa sijoittua 2. punaisten kehässä lukuisten muiden koirien joukosta. Tuomari piti Nuutista myös todella paljon ja kehui sen iloista ja reipasta esiintymistä. Nuuti kuitenkin ehti jo väsyä punaisten kehään mennessä. Kaikenkaikkiaan onnistunut päivä Porvoon kr:ta varten treenaillessa, eikä palkinnoistakaan voi valittaa!
Serkkujen Alvari tuli myös vieraillulle ja laitoin sen ylipitkän turkin kesäisempään kuntoon.

1 kommentti: