lauantai 4. helmikuuta 2012

RIP Chuck



Mä viime yönä unta näin, siinä kukkani oli kuihtumaan päin. Murheellisena sanoin sitä: Mitä voisin tehdä, mitä? 
Kukalleni juttelin, se kuihtui kuihtui vain. Sen punaan hiljaa puhalsin nyt jotain aikaan sain!
Tuo kukka pieni punainen taas kauneutensa loi. Se lehtensä avas varoen jo parantui se, oi. 
Mä onnestani hymyilin, nyt aiheen riemuun sain. Mut sitten pian heräsin, se unta oli vain.

Chuckia suuresti kaivaten..


Torstai iltana kuulimme suru-uutisen. Chuck jouduttiin lopettamaan hermostossa olleen kasvaimen takia.

Chuckista riittäisi kerrottavaa loputtomiin ja voisin kertoa lukemattomia tarinoita, kuinka Chuck piristi ihmisiä, jopa silloin kun piristyminen tuntui mahdottomalta.
Chuckilla oli ihmeellinen taito kohdella ihmisiä heidän toivomallaan tavalla. Minua Chuck aina tervehti häntä heiluen ja ehkä muutaman riemun hypähdyksen tehden, mutta muistanpa kerran, kun Chuck oli taas vierailulla kylään tuli naapurin mies, joka ei oikein pitänyt koirista. Chuck tuli vastaan ovelle heilautti muutaman kerran häntäänsä ystävällinen katse silmissään. Chuck seurasi miestä sohvalle arvokkaasti ja istui tämän viereen arvokkaasti. Aikansa mies karsasti Chuckia ja vielä enemmän talon muuta koira väkeä, mutta lopulta hänkään ei voinut vastustaa Chuckin silittämistä, hänkin uskaltautui myöntämään, että tässä koirassa on jotain erityistä.

Muistan myös sen, kun Chuck pelasti Ellan koiraleirin tullessaan tuuraamaan Nanaa, jonka tuleminen estyi. Chuck pelasti tällöinkin päivän suuren stressin jälkeen saapuessaan paikalle häntä heiluen ja askel korkeana.

Jos Chuckin luonnetta pitäisi kuvailla muutamalla lauseella voisin sanoa, että Chuck oli uskomattoman elämän myönteinen koira, aina hyvällä tuulella pelastamassa ihmisiä hädästä omalla vaatimattomalla, mutta samalla niin rakastettavalla tavallaan. Chuck ei tehnyt elämässään ihmeitä, kuten pelastanut henkiä tai suojellut linnunpoikasia, mutta se tuntui tietäneen mikä elämässä oli kaikkein tärkeintä RUOKA, mutta heti sen jälkeen positiivinen asenne ja usko, että kaikki kääntyy aina parhain päin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti