lauantai 29. tammikuuta 2011

Myöhästyneet synttäri onnittelut tytöille

Naomi täytti 1-vuotta 17.1, onnea hänelle. Kun saan tytön vain siistittyä niin lisäilen seisotus kuvan hänestä. Lilla puolestaan täytti 3-vuotta 20.1. Kamala kun aika menee nopeasti. Muistan kun ihan vasta meille muutti pieni valkoinen pallo. <3
Mittasin Naomin tänään korkeus on pysynyt suunnilleen samoissa mitoissa kuin silloin, kun se 7kk vanhana mitattiin. Kasvu on siis onneksi pysähtynyt ja korkeutta Naomilla on 33,5 cm. Ensimmäistä juoksua ei ole vielä tullut, mutta tuskimpa 1,5cm enää venähtää. Minulla ei ole kovin tarkkaa puntaria, mutta Naomin paino on siinä 4,6-5,0 kilon välissä. Painoa on siis tullut lisää, joka on hyvä asia. Vielä sitä voisi jonkin verran tulla, mutta enää Naomi ei tunnu aivan luuviululta niin kuin aikaisemmin.





Treenasimme tänään illalla agilitya vekoran hallilla. Kummallakin meni loistavasti. Olin oikeastaan ihan ällikällä lyöty. Naomi juoksi kuin tykki ja sen kanssa sai todella tehdä töitä pysyäkseen mukana. Tein pääasiassa vain suoraa rataa plus U.n muotoista putkea. Sisäreuna menee kuin vettä vaan, ulkoreunan kanssa on tekemistä. Jokatapauksessa ihan uskomatonta, että Naomi muistaa niin hyvin, sillä viimeksi sen kanssa on tehty agilitya kesällä. Lillalla meni tapansa mukaan hyvin. Se juoksi kovempaa kuin koskaan ennen sisähallissa on juossut. Kiinni ottaminen tuotti aluksi hankaluuksia, kun Lilla pääsi kuumumaan, mutta treenasin sitten vain sitä, että pari estettä ja sitten sivulle. Lopussa se tuli todella hyvin luokse. Lillan kanssa voisi harkita kisaamista.

Ajattelin koota muutamia vanhoja kuvia tänne blogiin näin synttäreiden kunniaksi. Nämä kaikki ovat ihan alku ajoilta kun Naomi oli ihan pieni ja Lilla "suuri." Nythän Naomi on monta senttiä korkeampi kuin Lilla. On tosi mukavaa, että Lilla ja Naomi tykkäävät toisistaan niin paljon. Ne ovat ihan parhaat ystävät niin kuin kuvistakin näkee. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti