lauantai 18. syyskuuta 2010

Verijälkipäivä 18.9.2010

1.jpgLähdin Lillan kanssa verijälkipäivään. Meillä oli tosi hauskaa ja innostuin älyttömästi lajista. Lähdimme ennen kymmentä matkaan kaverini ja hänen äitinsä kanssa. Haimme ensin Chuck tollerin ja sitten toisen kaverini ja hänen puolivuotiaan shiba inunsa.

Meidän piti alkaa tekemään koirillemme jälkiä... mutta veren sijasta meille olikin ostettu valtava laatikollinen ternimaitoa! Siinä oli sitten ihmettelemistä, loppujen lopuksi järjestäjät joutuivat kauppaan veri ostoksille :) Asiaan päästyämme opettelimme tekemään koirille jälkiä. Se olikin hauskaa, vaikka toinen kavereistani olikin ihan kalmankalpea veren kanssa lotraamisen takia XD Kun pääsimme koiriemme kanssa jäljille innostuin harrastuksesta Lillan kanssa aivan hirveästi. Myös toinen kaverini joka oli verta niin paljon aluksi pelännyt innostui ajatuksesta ja päätimme, että siinä olisi meille tosissaan oiva harrastus. Teimme vielä toiset jäljet ja Lilla oli innoissaan. Välissä söimme ja mussutimme karkkia.

14.jpg




Ennen lähtöä raahasimme vielä ison kasan agility esteitä ulos ja teille helpon ympyrä radan. Ensimmäinen rata Lillan kanssa meni hyvin, mutta toisella radalla Lillan kiinnostus lopahti, se oli ilmeisesti ihan liian väsynyt. Aika kului mukavasti ensikertalaisia ohjaillessa, ja Chuck tollerin ja Nana puudelin kanssa rataa tehdessä. Nanan kanssa tein 2 rataa ja se meni ihan kivasti vauhtia oli ja intoakin ihan riittävästi. Chuckin kanssa intoa oli taas sitten enemmän kuin järkeä, ja koska kyseessähän oli todellinen mies yrittipä poika vielä merkitä yhden hyppyesteen jalkaan. Kova karjaisuni sai sen kuitenkin onneksi lopettamaan kuin seinään. Sitten mies suuttuneena poistui radalta... Sain sen kuitenkin vielä (vapaaehtoisesti?) radalle. Loppu rata meni ihan hyvin. :D Kun lähdön aika viimein koitti mukaan lähti vielä suureksi iloksemme pari pulloa verta ja 4 litraa ternimaitoa. :D Oli kyllä todella mukava päivä!



37.jpg

2 kommenttia:

  1. Kenen järjestämä toi jälkipäivä oli? Ihan sairaan hyvä toi ternimaitojuttu, onhan se vähän samanlaista kun veri... :DDD
    Anna

    VastaaPoista
  2. ^Verijälkipäivä oli hskp:n (helsingin seudun kennelpiiri) nuorisojauston järjestämä. Termimaito on tosiaan aika samanlaisissa pulloissa x)

    VastaaPoista