keskiviikko 16. helmikuuta 2011

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Sunnuntai

Kävimme tänään mätsärissä harjoittelemassa vähän esiintymistä. Naomi esiintyy todella hyvin, eikä väistänyt tuomaria kertaakaan. Se liikkui ihan hyvin ja seisoi todella kauniisti. Kaikesta huolimatta tällä kertaa tulokena sininen ja ei sijaa. Olen kuitenkin tosi ylpeä pikku kullannupustani, joka esiintyi todella hienosti. Ramona sai punaisen nauhan, muttei sijoittunut. Ramonakin esiintyi todella kauniisti. Kaverini esitti myöskin walesinspringelspanieli pentua, se sai punaisen nauhan. Muttei sekään tällä kertaa sijoittunut. Sanni  esiintyi hyvin, vaikka olikin haastava handlattava, kun on niin vilkas tyyppi. :)

Mätsärin jälkeen kävimme vielä villakoirien näyttelytreeneissä. Oikein kivasti meni, ja sain muutamia kivoja vinkkejä. Naomi esiintyi jälleen kerran hienosti. Se on parantanut selkeästi näyttelykävelyään, vielä kehittämistä kuitenkin löytyy.

perjantai 11. helmikuuta 2011

Naomi

                               Kävimme tosiaan trimmauksessa, tälläistä jälkeä tuli :)

                     Naomi onnistui jo uittamaan itsensä loskalumessa, siksi vähän kiharaa joistain kohdista.<3

Olen miettinyt, että pitäisikö kuitenkin ilmoittaa Naomi johonkin näyttelyyn lähiaikoina?Olen miettinyt Vaasaa. Kun sinne asti kuitenkin lähdetään voisihan ottaa kaiken ilon irti ja ilmoittaa Naomin rotukehään.