sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Naomi

origPic
Naomi on tällä hetkellä noin 34 cm korkea ja painaa 4,6 kg. Sen paino on noussut viikossa runsaat 0,1 kg. Seuraavaan näyttelyymme menemme vasta kun painoa on vähintäänkin 5 kg, sillä viime näytelyssä se oli ainut negatiivinen asia, joten sen takia Naomi sai "vain" EH. <-kuullostaako selittelyltä, noh olen tosissani XD. Naomin äiti on Naomin kokoinen ja painaa 5,5 kg, ja isä joka on Naomia muutaman sentin matalampi painaa hieman yli 5 kg.

 origPic origPic origPic 


 
 

torstai 4. marraskuuta 2010

Lahti KV

Lauantai

Lähdimme kotipihasta 7.00, mukana oli 4 koiraa. Timi, Chuck ja Sanni tollerit sekä Roosa leonbergi.

Paikan päällä oli vielä reilusti tilaa ja häkit saatiin levitettyä. Ensimmäisenä kehään meni Timi, tuloksena EH ja JUN 2. Mukana oli 4 koiraa. Timi on selkeästi kehittynyt paljon. Enää lisää karvaa ja whola!

Seuraavana kehään meni Chuck, avoimen luokan uroksia oli tosi paljon. Chuck sai turkkinsa takia EH:n, Chuckilla oli siis karvanlähtö. Tuomari tuli vielä erikseen sanomaan EH:n johtuneen karvan puutteesta.

Chuckin jälkeen vuorossa oli sen ihana lapsi Sanni. Sanni kilpaili avoimessa luokassa. Sanni sai ERIn ja oli paras narttu 4. Hyvä Sanni!

Tollereiden jälkeen tulivat melko pian leot. Junior handlerin nuorempien sarja osui täydellisesti päällekkäin rotukehän kanssa. Minä siis esitin Roosan, ja se sai H:n. Roosa on tällä hetkellä aika huonossa karvassa.

Kaverini kilpaili siis nuoremmissa ja sai 1. sijan! Hän siis esitti Chucki tolleria. Nuoremmissa oli tällä kertaa poikkeuksellisen paljon osallistujia.

Minä kilpailin JH:ssa vanhemmissa Roosa leonbergin kanssa. Roosa oli jo aika väsynyt ja innoton esiintymään, mutta meillä parani loppua kohti. Pääsin ensimmäisestä karsinnasta jatkoon ja olin aivan ihmeissäni. Pääsin myös seuraavasta jatkoon ja lopulta  sijoituin 5.! Osallistujia oli tosi paljon ja taso oli kova, joten ihan hyvä suoritus.

Sunnuntai


Naomi meni kehään ja sai EH:n arvostelulla. She's got a lovely lenghty refined feminin head with a lovely eye &
wellplaced ears. She's rather upright in shoulder with an open angle between
shoulder & upper arm. She needs much more depth of rib. She's got a good
topline & correct tail. Quite a reasonable rear angulation. She's quite long
enough in back & she's unsound in front & rear.

Keith Nathan 31.10.2010
Windy sai ERIn ja oli paras narttu 3. Mukaan lähti myös varasert. Hyvä Windy! Helmi sai myös ERIn ja oli paras narttu 3. vai 4. en nyt millään muista. Helmi sai myös varasertin. Hyvä, hyvä!