sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Hiihtoloma mökillä

 Hiihtolomaa ollaan vietetty mökillä vaihtelevissa sääoloissa. Sää on vaihdellut jäätävästä tuulesta ja useammasta pakkasasteesta aurinkoisiin ja kauniisiin kuvan otto keleihin ja taas vettä valuviin +10 keleihin. Koirat ovat saaneet onneksi nauttia ulkoilusta ja sää ei ole juurikaan jarrutellut niiden menoa.


Keppejä on treenailtu hartaudella raittiissa ulkoilmassa.Serkkuni ihastuivat Lillaan viime kesänä, kun tämä oli hoidossa heillä. Tulos: 10 viikkoinen ihastuttava ja reipas Alvari poika.

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

KKK-kisat LUVA 1. SERT --> 2-luokka !


Tänään lähdettiin ajamaan KKK:n järjestämiin kisoihin Masalan kuplahallille. Osallistuimme kahteen starttiin ensimmäiseltä radalta saimme hylyn. Toisesta radasta selviydyimme puhtaasti ja nopeimmalla ajalla ja sijoituimme siis 1.! Saimme siis kolmannen 1-luokan nollan ja seuraavat kisat kisaammekin jo 2-luokassa!
 
LUVA 1. SERT -->2-luokka!

 


Naomi tietää, että kisojen jälkeen pitää ottaa rennosti...

perjantai 17. helmikuuta 2012

Ärrrrrrrrieri!!

Naomille tuli uusi lookki.Heihei vaan näyttelyt! Mun fifistä tulikin nyt sporttimallinen! 


lauantai 4. helmikuuta 2012

RIP ChuckMä viime yönä unta näin, siinä kukkani oli kuihtumaan päin. Murheellisena sanoin sitä: Mitä voisin tehdä, mitä? 
Kukalleni juttelin, se kuihtui kuihtui vain. Sen punaan hiljaa puhalsin nyt jotain aikaan sain!
Tuo kukka pieni punainen taas kauneutensa loi. Se lehtensä avas varoen jo parantui se, oi. 
Mä onnestani hymyilin, nyt aiheen riemuun sain. Mut sitten pian heräsin, se unta oli vain.

Chuckia suuresti kaivaten..


Torstai iltana kuulimme suru-uutisen. Chuck jouduttiin lopettamaan hermostossa olleen kasvaimen takia.

Chuckista riittäisi kerrottavaa loputtomiin ja voisin kertoa lukemattomia tarinoita, kuinka Chuck piristi ihmisiä, jopa silloin kun piristyminen tuntui mahdottomalta.
Chuckilla oli ihmeellinen taito kohdella ihmisiä heidän toivomallaan tavalla. Minua Chuck aina tervehti häntä heiluen ja ehkä muutaman riemun hypähdyksen tehden, mutta muistanpa kerran, kun Chuck oli taas vierailulla kylään tuli naapurin mies, joka ei oikein pitänyt koirista. Chuck tuli vastaan ovelle heilautti muutaman kerran häntäänsä ystävällinen katse silmissään. Chuck seurasi miestä sohvalle arvokkaasti ja istui tämän viereen arvokkaasti. Aikansa mies karsasti Chuckia ja vielä enemmän talon muuta koira väkeä, mutta lopulta hänkään ei voinut vastustaa Chuckin silittämistä, hänkin uskaltautui myöntämään, että tässä koirassa on jotain erityistä.

Muistan myös sen, kun Chuck pelasti Ellan koiraleirin tullessaan tuuraamaan Nanaa, jonka tuleminen estyi. Chuck pelasti tällöinkin päivän suuren stressin jälkeen saapuessaan paikalle häntä heiluen ja askel korkeana.

Jos Chuckin luonnetta pitäisi kuvailla muutamalla lauseella voisin sanoa, että Chuck oli uskomattoman elämän myönteinen koira, aina hyvällä tuulella pelastamassa ihmisiä hädästä omalla vaatimattomalla, mutta samalla niin rakastettavalla tavallaan. Chuck ei tehnyt elämässään ihmeitä, kuten pelastanut henkiä tai suojellut linnunpoikasia, mutta se tuntui tietäneen mikä elämässä oli kaikkein tärkeintä RUOKA, mutta heti sen jälkeen positiivinen asenne ja usko, että kaikki kääntyy aina parhain päin.

Vanha agilityvideo

Hahah onneksi ollaan tuosta kehitytty, mutta tälläisen videon löysin loka-marraskuulta! :D