sunnuntai 29. tammikuuta 2012

ATTn kisoista tupla nollat!

Sunnuntaina ajeltiin Naomin ensimmäisiin virallisiin agilitykisoihin Lietoon. Toinen rata oli normaali agilityrata ja toinen oli hyppyrata. Kummastakin nolla radat, ensimmäiseltä voitto ja toiselta 3. sija. Todella upeaa Naomi! <3
Toivotaan, että sama meno jatkuu ensiviikonloppuna niin päästäisiin nousemaan kakkosluokkaan.

tiistai 24. tammikuuta 2012

Synttärisankarit


Onnittelut tytöille! Jane ja Naomi täyttivät 17.1. vuosia. Jane sai ensimmäisen ikävuotensa kasaan ja on nyt 1-vuotta! Naomille tuli täyteen 2-vuotta. 

22.1. Tuff Cookies Candy Ball "Lilla" täytti jo 4-vuotta. Kyllä vuodet vierivät, vaikka ei Lilla vielä kauhean vanha ole. Tuntuu vain, että se olisi muuttanut meille ihan äskettäin. Ellallekkin tuli viimein täyteen riittävästi ikävuosia junior handlerin vanhempien ikäsarjaan. :D
HeJW-2011 Hedera's Hello I Love You 1-vuotta!Lähdimme porukalla lenkkeilemään. Janen ja Naomin juostessa upottavassa hangessa edestakaisin huimaa vauhtia bichonimme kirosivat lumen paljoutta.

Chamuel Naomi Sparkling Diamond 2-vuotta!

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Turussa!

Taas vietettiin hieno viikonloppu Turussa Viivin ja Ellan kanssa! Itse en esittänyt mitään koiraa kehissä ja siksi ehdin kerrankin katsella miten muilla menee. Adalla meni todella hyvin.Arvostelussa ei ollut mitään muuta negatiivista kuin turkin puuttuminen. Ada onkin jostain syystä nyt hieman kaljussa kunnossa, toivotaan, että turkki tulee pian takaisin.

ERI SA AVO 2. :)

Jane sai ERIn, mutta ei sijoittunut. Tuomari piti hyvin kevyemmistä tollereista. Sisaruksillakaan ei mennyt erityisen hyvin.

Lisää kuvia myöhemmin!

keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Agility kisat

Lauantaina ajelimme agilitykisoihin Kirkkonummelle. Radat menivät hyvin ja otin mölliradoille 2 starttia. Ensimmäisellä radalla minulla tuli ohjausvirhe. Toisella radalla saimme nopeimman tuloksen virheittä ja sijoituimme siis 1.! Viivi ja Aada olivat myös mukana, heille ei tällä kertaa sijaa ironnut, tsempparin he kuitenkin saivat.

Osallistuin myös kisaavien radalle, tässä vaiheessa Naomi oli kuitenkin todennäköisesti liian väsynyt ja hyppäsi kontaktin yli. Huvittavaa kuitenkin oli, että mölli radalla kontaktit olivat onnistuneet. Noh.. ainakin on vielä paljon opittavaa, mutta edistytty ollaan paljon!