keskiviikko 31. elokuuta 2011

Mejä-treenit

Tänään taas treenailtiin mejää koirien kanssa. Teimme Ellan kanssa 4 jälkeä. Janelle ja Naomille jotka mejäilivät ensi kertaa teimme melko lyhyet ja aika suorat jäljet. Lillalle taas teimme 2 pitkää avoimen luokan jälkeä. Pakko myöntää, että saimme aika epäileviä katseita kun tulimme metsästä veripullo ja verinen rätti mukanamme.. No ei se mitään! Kyllä meidän omituisiin harrastuksiimme on täälläpäin jo totuttu.

Kaikilla meni todella hyvin. Kokeilin Naomin kanssa koiraetsintää kun se oli puolivuotias.. silloin neidin oli mahdoton ymmärtää miksi sen pitäisi lähtä seuraamaan jotain rämeikköön painunutta koiraa.. :D Verijäljestä Naomi kuitenkin innostui, täytyy alkaa tekemään jälkiä taas vähän useammin. Lilla nautti kummastakin jäljestä täysin siemauksin ja pysyi hyvin jäljellä koko matkan ajan. Makaukset se olisi voinut osoittaa vähän selkeämmin, toisaalta emme kyllä laittanee juurikaan verta makauksiin.

Mejän jälkeen käytiin koirien kanssa vielä lenkillä. :)

lauantai 27. elokuuta 2011

Terri-Erissä


(pahoittelu tekemästäni huonosta trimmistä)
Huomatkaa: esittäjän "kaunis" naama löytyy myös kuvasta niin kuin Nea vaati. :D

Tänään herättiin ajoissa laittamaan Naomia kehä kuntoon. Pesin sen ja leikkasin suurimmat hapsut pois. Pian sen jälkeen ajeltiin hissukseen Lohjan terrierien erikoisnäyttelyyn, jossa olin osallistunut junior handleriin. 

Tuomarina toimi Kimmo Mustonen. Arvosteli ilmeisesti ensimmäistä kertaa junnuja. Yksittäisarvostelussa hän pyysi kolmion ja edestakaisin. Menimme myös pari kertaa ympäri. Hän pyysi myös yhdessä edestakaisin.

 Sijoitukseksi tuli 2. Tyytyväinen toki olen, Naomi tosin olisi voinut suostua yhteistyöhön aavistuksen paremmin. Jostakin syystä neitiä kiinnosti enemmän kehän laidalla haahuileva isäni kuin seisominen. :D Noh, kyllähän se kuitenkin ihan perus hyvin esiintyi. Huomenna varmaan mätsäriin vähän treenailemaan. Onnea vielä Iralle joka tuli 1.! Ja tietenkin myös Nean suloiselle pikkusiskolle joka voitti nuoremmat!
Lisää kuvia.

sunnuntai 21. elokuuta 2011

21.8 Heinola kr

Nukuimme pitkät ihanat yö unet, ennen kuin piti jähteä ajamaan Heinolan kaikkien rotujen koiranäyttelyyn (eli vasta puoli 12 aikaan) <3 Olimme siis yöpyneet Vääksyssä, oltuamme edellisen päivän Kouvolan koiranäyttelyssä.

Tuomarina toimi Susanna Häggblom, villakoira ihminen. Kisasin siis tosiaan Likitalla ja Viivi kisasi Naomilla. Likitan kanssa meni mielestäni oikein hyvin. Viivillä ja Naomillakin meni mielestäni ihan hyvin. Naomi kuitenkin oli tänään vähän hankalalla tuulella ja vilkuili aika paljon perääni.

Tuomari otti osan joukosta jatkoon, minä ja Likita pääsimme jatkoon. Viivi ja Naomi eivät päässeet jatkoon tällä kertaa. Tuomari laittoi jatkoon päässeet menemään pareittain edestakaisin, jonka jälkeen hän tiputti osan pois. Olimme Likitan kanssa 6 parhaan joukossa. Tuomari vaihdatti koirat, vaihtokoiraksi sain energisen partacollien, jonka kanssa meni kuitenkin lopulta ihan hyvin. Edestakaisin liikkeessä koira vähän kiskoi, mutta takaisin tullessa se oli jo rauhoittunut.
Tuomari pudotti 6. pois ja alkoi sijoittaa. Sijoituksekseni tuli 2.!


Sitten päivä alkoikin olla jo pulkassa ja lähdimme ajamaan Espoota kohti. Oli kyllä kiva ja onnistunut viikonloppu.

Kiitokset vielä Annalle joka lainasi Likitaa minulle! :)

20.8. Kouvola kr

Aamulla kerrankin ihmisten ajoissa lähdimme ajamaan kohti Kouvolaa. Mukaan lähtivät Naomi ja Likita. Viivi halusi Naomin junior handler koirakseen, joten voisinkin oikeastaan aloittaa kertomalla siitä, kuinka laitoimme Naomia vaivaiset 4 tuntia edellisenä iltana. (ei nyt kuitenkaan mennä siihen) No jaa.. Olihan se oikeastaan tosi kiva, että Naomikin pääsi mukaan.

Tuomarina toimi Tarja Löfman, joka olikin minulle ennestään tuttu tuomari. Itse kisasin Likitan kanssa, jonka kanssa meni tosi hyvin. Viivillä ja Naomilla meni myös todella hyvin, joka oli oikeastaan vähän yllätys minulle, koska Naomi ei normaalisti mielellään liiku kenenkään muun kanssa kuin minun. Kummatkin pääsimme jatkoon. Tuomari vaihdatti koirat, sain irlanninsusikoiran vaihdossa. Sain sen seisomaan mielestäni hyvin, mutta liikkeissä olisi saanut olla enemmän puhtia. Koira oli jo aika väsynyt. Viivi sai vaihdossa mittelin, jonka kanssa meni kuulemma tosi hyvin. Itse en ehtinyt hänen vuoroaan seurailemaan, olin niin keskittynyt ampiaiseen joka kiusasi irlis parkaani.

Sitten sitten... Huudettiin numerot jotka pääsivät jatkoon. Suureksi yllätyksekseni olin jatkossa. Myös Viivi oli jatkossa, vaikkei se minulle yllätys ollutkaan. Olimme vaihtaneet koirat takaisin ja seisottelimme koiriamme kun tuomari sijoitti meidät. Itse sain 4. sijan ja Viivi sai 2. sijan.

Yövyimme Vääksyssä koirien kanssa. Hauskaa oli (kiitos Viivin) ja uimaankin lopulta päästiin.

Onnea vielä Viiville hienosti meni! Sinulla ei todellakaan ollut koira helpoimmasta päästä. :)maanantai 15. elokuuta 2011

13.8 Turku BIS Junior Handler


Kisasin Likitalla Turun näyttelyssä. Hienosti meni. Pääsimme 5. parhaan joukkoon. Josta meidät sijoitettiin 1.! Tuomari antoi todella hyvän palautteen ja olinkin tosi tyytyväinen. Päivän paras kilpailussa saimme myös ensimmäisen sijan!

Kiitos vielä kerran Likitan lainasta!