lauantai 29. tammikuuta 2011

Myöhästyneet synttäri onnittelut tytöille

Naomi täytti 1-vuotta 17.1, onnea hänelle. Kun saan tytön vain siistittyä niin lisäilen seisotus kuvan hänestä. Lilla puolestaan täytti 3-vuotta 20.1. Kamala kun aika menee nopeasti. Muistan kun ihan vasta meille muutti pieni valkoinen pallo. <3
Mittasin Naomin tänään korkeus on pysynyt suunnilleen samoissa mitoissa kuin silloin, kun se 7kk vanhana mitattiin. Kasvu on siis onneksi pysähtynyt ja korkeutta Naomilla on 33,5 cm. Ensimmäistä juoksua ei ole vielä tullut, mutta tuskimpa 1,5cm enää venähtää. Minulla ei ole kovin tarkkaa puntaria, mutta Naomin paino on siinä 4,6-5,0 kilon välissä. Painoa on siis tullut lisää, joka on hyvä asia. Vielä sitä voisi jonkin verran tulla, mutta enää Naomi ei tunnu aivan luuviululta niin kuin aikaisemmin.

Treenasimme tänään illalla agilitya vekoran hallilla. Kummallakin meni loistavasti. Olin oikeastaan ihan ällikällä lyöty. Naomi juoksi kuin tykki ja sen kanssa sai todella tehdä töitä pysyäkseen mukana. Tein pääasiassa vain suoraa rataa plus U.n muotoista putkea. Sisäreuna menee kuin vettä vaan, ulkoreunan kanssa on tekemistä. Jokatapauksessa ihan uskomatonta, että Naomi muistaa niin hyvin, sillä viimeksi sen kanssa on tehty agilitya kesällä. Lillalla meni tapansa mukaan hyvin. Se juoksi kovempaa kuin koskaan ennen sisähallissa on juossut. Kiinni ottaminen tuotti aluksi hankaluuksia, kun Lilla pääsi kuumumaan, mutta treenasin sitten vain sitä, että pari estettä ja sitten sivulle. Lopussa se tuli todella hyvin luokse. Lillan kanssa voisi harkita kisaamista.

Ajattelin koota muutamia vanhoja kuvia tänne blogiin näin synttäreiden kunniaksi. Nämä kaikki ovat ihan alku ajoilta kun Naomi oli ihan pieni ja Lilla "suuri." Nythän Naomi on monta senttiä korkeampi kuin Lilla. On tosi mukavaa, että Lilla ja Naomi tykkäävät toisistaan niin paljon. Ne ovat ihan parhaat ystävät niin kuin kuvistakin näkee. :)sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Lahti 16.1

Päivä alkoi aikaisella herätyksellä... Kun herätyskello pirahti soimaan laitoin unissani vielä torkun päälle. Kun sitten viimein heräsin oli jo todella kiire... Pian olimme kuitenkin saaneet poppoon kasaan ja pääsimme ajamaan kohti Lahtea. Tällä kertaa mukana oli vain Roosa leo, Dana toyvillakoira ja Osku tanskalais-ruotsalainen pihakoira (jos nyt kirjoitin sen edes oikein)

Roosan kehä lähti käyntiin ja se sai hyvän arvostelun ja EH:n. Minut sitten heitettiin viime tipassa esittämään Oskua. Ja olihan se vähän jännää, kun en ollut koskaan ennen esittänyt pihakoiraa (en edes muistanut rodun nimeä, heh,heh.) Osku on nuori uros, joten esiintyminen ei ollut ihan varmaa. Sain sen kuitenkin lopulta handlattua kiitettävästi, tuloksena ERI, PU2. Hyvä Osku!

Pian Oskun handlauksen jälkeen alkoikin olla kiire JH:seen. Ja kuten arvata saattaa Danan turkin laitossa tuli pieni paniikki. Kaverini lähti Roosan kanssa nuorempiin, kun minä jäin vielä odottamaan vanhempia. Roosa esitettiin kyllä tosi hyvin, vaikka JH olikin pienessä kehässä. Ainut surku oli, että joku koira oli pissannut matoille, ja Roosa rouva ei suostunut tulla matolle seisomaan. Liikkeissäkin se kiersi kohdan puolesta kehästä. Tuomari kuitenkin ymmärsi hyvin, ettei handleri tuollaisessa tilanteessa juuri mitään mahda ja sijoitti kaverini toiselle sijalle. Hyvä, hyvä!!


Sitten tulikin jo minun vuoroni tulla kehään. Ensiksi tuomari halusi koirat seisotettavan numero järjestyksessä. Sen jälkeen porukka jaettiin kahteen ryhmään. Isommat menivät ensin, ja saimme odotella omaa vuoroamme. Tuomari oli todella kiva ja ystävällinen. Pöydällä hän vaihtoi puolta muutamaan kertaan, ja sain väistellä jonkin verran. Onneksi Dana seisoi kauniisti aloillaan. Liikkeet menivät hyvin. Samoin vapaasti seisotus. Uskokaa tai älkää pääsin jatkoon! =) Viisi jatkoon päässyttä seisottivat koiriaan ja tuomari mietti kuka saisi minkäkin sijan. Koko ajan toivoin, ettei hän vielä sijoittaisi minua. Eikähän sijoittanutkaan. Olin siis kahden parhaan joukossa. Muutaman kierroksen jälkeen sijoituin ykköseksi!!!
Kilpailu jatkui myöhemmin isossa kehässä, jossa tulin kakkoseksi. Dana esiintyi koko ajan hienosti ja olen siitä kyllä todella ylpeä <3
Copyright: Sofia