tiistai 19. lokakuuta 2010

15.-17.10

Oli kiireinen viikonloppu :) Perjantain lähtö klo. 7.00 junior handlerin valmennus viikonloppuun. Valmennusviikonloppu sujui ihan kivasti, olin kyllä ihan kuollut sen jälkeen, sillä ohjelma loppui jossain yhdentoista maissa ja herääminen joskus 6:45... Ja ymmärrettävästi nukkumaan meno venyi kumpanakin iltana johon kahteen yöllä. Mutta siis viikonloppuun lähdin Timi tollerin kanssa. Timi on ihana 1,5 vuotias koiruus, jolla kyllä virtaa riittää. Muuten viikonloppu sujui onjelmitta, mutta Timi söi valjaansa yksinollessaa. Kaverillani oli mukana Chuck tolleri, joka käyttäytyi tavalliseen tapaansa hienosti. Opin kyllä paljon uutta ja niin Timikin :D Koulutusta oli viikonlopun aikana jokuiset 9 tuntia, eli oikein riittävästi. Todella kiva ja opettavainen viikonloppu, suosittelen. Ensivuonna tavoitteenani on päästä samaan viikonloppuun Lillan kanssa, mutta agilityn puolelle. Vähimmäisvaatimuksena on kisata kakkosissa, siinä on minulle tavoitetta kerrakseen ;)

Sunnuntaina minulla oli synttäritkin. Katsotaan milloin niitä ehditään juhlia X)

lauantai 2. lokakuuta 2010

Lohjan pentunäyttely 2.10

origPic

Ennen kehää alkoi se jo tutuksi tullut paniikki siitä, että saadaanko Naomin turkki tupeerattua. Siinä juttelin Naomin puolisiskon omistajan kanssa. Totesimme, että Naomi on paljon isompi kuin puolisiskonsa. Tällä hetkellä korkeutta löytyy 33,5 cm. Tässä saa nyt sitten jännitellä tuleeko siitä keskikokoinen vai kääpiö :)

Kehässä Naomi esiintyi mielestäni tosi hyvin. Tuomari oli tosi mukava, eikä Naomi jännittänyt hänen käsittelyssään, häntäkin pysyi terhakasti ylhäällä, koko arvostelun ajan. Kääpiönartuissa (mu,ru,va) oli 5 koiraa. Kolme parasta pentua saivat KP.t. Naomi oli siis PEK 3., ja sai KP:n. Puolisisko otta PEK 2 paikan. Liikkeissä Naomilla on vielä paljon pentumaisuutta, niin kuin tuomarikin käytti ilmausta liikkeet eivät vielä ole vakiintuneet.

Vieressä vielä kuva Naomista. Turkkia on ikäisekseen ihan kivasti, mutta vielä kuitenkin paljon kasvattamista. Tällä hetkellä turkkia "patukoidaan" ja se onkin selvästi auttanut. Naomilla muutenkin aika paha tapa imeskellä korvakarvojaan, sen olenkin onnistunut estämään, laittamalla korviin pompulat. Ei ainakaan toistaiseksi ole imeskellyt niitä enää. Seuraava näyttelymme on 10.10 Hämeenlinna (Tuulos)
ihana :)